Automotive Equipment   I   LARS JØRGENSEN   I  Phone +45 2988 4812   I   Mail: ljo@aeq.dk   I  Giersingvænget 8  |  5220 Odense SØ   I   Denmark

 

© 2016 hansitype – Wix.com

Kraner

 

 

 

 

 

 

 

 

Vores kraner kommer fra Next Hydraulics, som producerer blandt andet Maxilift ligearm-kraner. Kranerne spænder fra små kraner på 0,5 tm. til den største model på 5,0 tm. Alle kranerne er til montering på mindre lastbiler og alle produkterne er optimerede til at udføre løfte-opgaver på moderne lastbiler. Maxilift kranerne produceres endvidere i specialudgaver til blandt andet maritim anvendelse.

Tiplad og fastlad

 

 

 

 

 

 

Vi leverer tip- og fastlad fra Henschel Engineering, der er specialister i produktion af tiplad og fastlad til lastbiler op til 7,5 t. totalvægt. Finish og holdbarhed  lever op til de høje krav, som kunderne stiller til et professionelt køretøj, der udsættes for dagligt slid.

Støtteben

 

 

 

 

 

 

 

 

Støttebenene kommer ligeledes fra Next Hydraulics, der også producerer de separate støttebensbomme, Maxistab.

 

Både Maxistab støttebensbomme og Maxilift ligearm-kraner har været markedsført i Skandinavien i en årrække, og Next Hydraulics er desuden kendt for deres høje kvalitet samt leveringssikkerhed.